top of page

Algemene voorwaarden

Wanneer 

Adverteren

Wanneer u contact opneemt met the Passionate Artist om lid te worden, vragen wij u om een stukje te schrijven, foto's in te leveren, etc. The Passionate Artist post zelf het werk. U kunt op elk moment van de maand een mail sturen om uw advertentie aan te passen, evenementen toe te laten voegen, etc.

Wij zullen dat zo snel mogelijk voor u aanpassen, idealiter dezelfde dag nog.

Nieuwsbrief

Wekelijks sturen wij per mail een nieuwsbrief met een interview van een artiest, een samenvatting van evenementen van artiesten. Elke week wordt er een artiest willekeurig uitgekozen. Daarna belt TPA deze artiest om te vragen of hij geïnteresseerd is om een interview telefonisch of in het echt af te leveren. Het interview wordt altijd doorgenomen met de kunstenaar voordat we het publiceren.

U kunt zich altijd uitschrijven voor de nieuwsbrief door middel van een link in de nieuwsbrief.

Fotosessie

Elke maand (mits aangegeven wegens vakantie, ziekte, o.i.d.) wordt er een fotografie sessie aangeboden aan een wikkeleurige Passionate Artist.

De fotografie sessie bestaat uit maximaal 20 foto's (meer is mogelijk, bespreek de mogelijkheden). De foto's worden nauwkeurig in Lightroom aangepast. De foto's worden meestal door Bianca de Groot genomen, maar mits dat niet kan, door Eelco Sijtsma.

Videosessie

Elk kwartaal (mits aangegeven wegens vakantie, ziekte, o.i.d.) wordt er een video sessie aangeboden aan een willekeurige gekozen Passionate Artist.

De documentaire is maximaal 5 minuten lang, en ergens in het filmpje wordt aangegeven

'Gefilmd door THE PASSIONATE ARTIST.com'

De editing wordt door The Passionate Artist gemaakt. Een keer wordt er om feedback gevraagd en kunnen er kleine aanpassingen gemaakt worden aan het filmpje, maar het is niet de bedoeling dat er 10 keer heen en weer wordt gedaan tussen de passionate artist en het team van the Passioante Artist 

Privacy

The Passionate Artist gaat zorgvuldig om met uw gegevens. We delen niets met andere bedrijven. Alle gegevens blijven binnen The Passionate Artist en worden niet gebruikt voor reclame of andere doeleinden.

DOWNLOAD ALS PDF
bottom of page